3D Studio Max

3D StudioMax е софтуер за 3D компютърна графика. Тази програма се ползва за 3D моделиране, анимиране и рендъринг. 3D StudioMax е една от най-мощните и същевременно най-предпочитаните за използване в бизнеса за създаване на 3D филмови ефекти, генериране на реалистични персонажи за най-продаваните игри, представяне на богати и комплексни проектни визуализации.

AutoCad

Проектирайте и с мощните, гъвкави характеристики на AutoCAD, водещо приложение за 2D и 3D проектиране и конструиране в световен мащаб. С мощните 3D инструменти, създаващи всякакви форми, AutoCAD предлага иновации, които да повишават ефективността при проектиране и документиране, а инструментите за за програмиране, в комбинация с множеството допълнителни модули за разширение предоставят най-доброто по отношение на гъвкавостта, като Ви помагат да настроите софтуера според собствените Ви нужди и метод на работа.

Adobe Illustrator

Adobe Illustrator

Adobe Illustrator е професионален софтуер за създаване на векторни изображения, така и за страниране, който би послужил и на най-големите професионалисти. Възможностите, които предлага, са многобройни и по тази причина е предпочитана програма от професионални дизайнери в световен мащаб. Adobe Illustrator осигурява прецизност и мощност с усъвършенствани инструменти за рисуване ( все едно рисувате с истинска четка) и спестява много време на ползващите го.

CorelDraw

Искате да се научите професионално да изработвате печатни издания, плакати,брошури, визитни картички до Интернет сайтове? Ние Ви предлагаме специализирано индивидуално и групово обучение по Corel Draw - мощна графична програма за създаване и редактиране на векторни цифрови изображения с илюстративен характер, която е удобна и лесна за използване и би отворила множество ниши за Вашата професионална реализация! Към курса се предлага индивидуален помощен материал (основни положения и команди за всеки урок).