Конкурс за детска рисунка „Моята вълшебна Коледа

on . Posted in Новини

От 20.12.2012г. до 20.01.2013г. деца от 4 до 10 годишна възраст участваха в нашия празничен конкурс. Те представиха уникалните рисунки, които са нарисували в навечерието на Бъдни Вечер и Рождество на тема „Моята вълшебна Коледа”. Техните мечти и коледен дух бяха предадени в представителството на Езиков център „Леонардо да Винчи”, където комисията отличи победителите.

1-во място: Едномесечен курс на обучение по английски език: Радослав Николаев Парасков, 6г., ОДЗ „Буратино”

2-ро място: Енциклопедичен наръчник по изобразително изкуство: Елена-Мария Ивова Киркова, 9г., СОУ „Паисий Хилендарски”

3-то място: Дизайнерски календар за 2013г. със снимка на наградения: Румяна Александрова Момчилова, 6г., ДГ „Малкият принц”

Благодарим на всички участници за старанието, както и на учители и родители за проявената активност. Радваме се, че заедно имахме възможност да поставим начало на коледен конкурс, който възнамеряваме да превърнем в традиция.

Инициативата беше организирана от Езиков център „Леонардо да Винчи” и подкрепата на директори, учители и родители от учебни заведения: детска градина „Буратино”, детска градина „Малкият принц”, детска градина „Искра”, детска градина „Незабравка”, детска градина „Майчина грижа”, детска градина „Каменица”, СОУ „Паисий Хилендарски” и т.н.