Курсове с ваучери по програма "Аз мога повече"

on . Posted in Новини

az moga1

Курсове с ваучери по чужди езици по ОП „Развитие на човешките ресурси” – програма „Аз мога повече” 

Международен център за обучение и туризъм “Leonardo da Vinci”има удоволствието да Ви информира, че вече е лицензиран доставчик на образователни услуги по ОП „Развитие на човешките ресурси” – програма „Аз мога повече”. В списъка на одобрените доставчици сме под №859.

Ето и обученията, които предлагаме:

- Чуждоезиково обучение по английски, немски, френски, италиански, испански език.

 

Ключова компетентност

Наименование на обучението

Учебни часове

Форма на обучение

Общуване на чужди езици

Английски език

300

Дневна, вечерна, съботно-неделна

Общуване на чужди езици

Немски език

300

Дневна, вечерна, съботно-неделна

Общуване на чужди езици

Френски език

300

Дневна, вечерна, съботно-неделна

Общуване на чужди езици

Италиански език

300

Дневна, вечерна, съботно-неделна

Общуване на чужди езици

Испански език

300

Дневна, вечерна, съботно-неделна

 Повече информация за нас може да получите на http://www.davinci-edu.org

Можете да се свържете с нас на тел.032/26-34-42, GSM: 0893/71 10 10, skype: davincicenter; e_mail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

Церемония по награждаване на „Най-добър млад предприемач” за 2012г.

on . Posted in Новини

 predpriemach2За четвърта поредна година Дирекция „Спорт, младежки дейности и социална политика” на община Пловдив организира конкурса „Най-добър млад предприемач”. Поздравяваме всички участвали младежи. Специалната награда, осигурена от Международен езиков център „Леонардо да Винчи” бе присъдена на млад предприемач с иновативен бизнес-план Борис Вълев. Той спечели специалната ни награда - езиково обучение по руски или немски език по избор , а ние му пожелахме успешна реализация, не само в България, но и в Германия, Русия, Казахстан и др. Надяваме се, че ще му помогнем да се чуства уверен, когато разговаря, пътува и организира бизнеса си в чужбина или с чуждестранните си партньори. На всички участвали в „Най-добър млад предприемач” за 2012г. пожелаваме да усъвършенстват езиковите си познания и да развият своите мениджърски умения. А на победителите - Честито!  

Конкурс за детска рисунка „Моята вълшебна Коледа

on . Posted in Новини

От 20.12.2012г. до 20.01.2013г. деца от 4 до 10 годишна възраст участваха в нашия празничен конкурс. Те представиха уникалните рисунки, които са нарисували в навечерието на Бъдни Вечер и Рождество на тема „Моята вълшебна Коледа”. Техните мечти и коледен дух бяха предадени в представителството на Езиков център „Леонардо да Винчи”, където комисията отличи победителите.

1-во място: Едномесечен курс на обучение по английски език: Радослав Николаев Парасков, 6г., ОДЗ „Буратино”

2-ро място: Енциклопедичен наръчник по изобразително изкуство: Елена-Мария Ивова Киркова, 9г., СОУ „Паисий Хилендарски”

3-то място: Дизайнерски календар за 2013г. със снимка на наградения: Румяна Александрова Момчилова, 6г., ДГ „Малкият принц”

Благодарим на всички участници за старанието, както и на учители и родители за проявената активност. Радваме се, че заедно имахме възможност да поставим начало на коледен конкурс, който възнамеряваме да превърнем в традиция.

Инициативата беше организирана от Езиков център „Леонардо да Винчи” и подкрепата на директори, учители и родители от учебни заведения: детска градина „Буратино”, детска градина „Малкият принц”, детска градина „Искра”, детска градина „Незабравка”, детска градина „Майчина грижа”, детска градина „Каменица”, СОУ „Паисий Хилендарски” и т.н.

Победителите от играта за One Direction

on . Posted in Новини

Приключи играта 1DOne Direction. Благодарим на всички за участието и проявения ентусиазъм. Вярваме, че всеки от вас е имал възможността да научи нещо ново и интересно за актуалната и твърде обичана група One Direction. Победителите от играта получиха своите награди. Това са:

1. Далия Хаджииванова от гр.София

2. Мария Маркова от гр.Панагюрище

3. Мими Цанева от гр.Стражица

Очаквайте скоро новите ни игри, конкурси и куизове!

Начало на ново партньорство с Пловдивски университет Паисий Хилендарски

on . Posted in Новини

203На 16.11.2012год. Леонардо да Винчи започна успешно партньорство с ПУ „Паисий Хилендарски”. Стартира курс по чуждоезиково обучение по английски език, с ниво на владеене на езика спрямо Общата европейска езикова рамка А1-А2. На всички наши курсисти от преподавателския и административен състав на Пловдивски университет желаем успешна и ползотворна работа!